Behandelingen

De Quickbehandeling is de basisbehandeling en meer bedoeld voor de jeugd. Het lichaam verandert tijdens de puberteit maar ook je huid. Lichaams-en huidverzorging zijn daarom erg belangrijk in deze periode. Sommige jeugdigen willen daarom wel eens bij de schoonheidsspecialiste komen om hun huid grondig te laten reinigen en advies te vragen. De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, een scrub/lysing, vapozone (stomen van de huid), onzuiverheden verwijderen en een verzorgingscrème.

Eeuwig jong blijven……..dat willen we allemaal. De huidige technieken om huidveroudering tegen te gaan liegen er niet om. Zo ook de potjes zalf en crèmes. Een goed verzorgde huid is belangrijk maar het hoeft niet te gek allemaal. Ouderdom heeft zo z’n charmes, we kunnen het niet tegen gaan, maar wel het proces enigszins vertragen door onze huid gewoon normaal en goed te verzorgen met een dagelijkse reiniging en een verzorgende hydraterende crème. De standaard gezichts Behandeling bestaat uit reinigen, scrub, vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen/epileren, ontspannende massage, masker, een kopje koffie/ thee of liever lekker blijven liggen, en een verzorgingscrème.

De Wenkbrauwen en Wimpers spelen een rol bij de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor een vrouwelijke uitstraling. Uw wenkbrauwen kunnen gecorrigeerd worden door te harsen/epileren in een mooie, natuurlijke vorm en eventueel te verven in een natuurlijke kleur.

Wimperlifing/permanent, de één noemt het lifting, de ander permanent, de één zegt het is een verschil tussen de twee, de ander zegt van niet. Voor beide geldt hetzelfde, het is een behandeling van de natuurlijke wimpers. De wimpers worden gekruld d.m.v. een siliconen pad, rollers of klemmetjes, en er komt permanentvloeistof op. Zelf gebruik ik de rollers. Het is toepasbaar op alle wimpers, kort, lang, dik, dun, recht en blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

Met Harsen wordt de haar vanuit de wortel eruit getrokken. Hierdoor blijven de haartjes tussen de 3 a 6 weken weg. Door regelmatig te harsen kan het haar minder sterk terug komen of helemaal niet meer. Na het harsen wordt uw huid verzorgd met een verkoelende lotion.

Kunnen jouw nagels wel een oppepper gebruiken? Dan is de Mini Manicure misschien iets voor jouw. Dit is alleen het vijlen en lakken van de nagels. Of toch liever een algehele Manicure. Deze behandeling bestaat uit nagels vijlen, nagelbadje, nagelriemen verzorgen, masker op de handen, korte massage met verzorgingscrème, nagels polijsten, eventueel lakken naar eigen keuze.

Een mooie dag om nooit te vergeten, daar hoort ook een mooie natuurlijke Bruids make-up bij. Bij de proef make-up maak ik je gezicht iedere helft anders op, zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij je past en wat je uiteraard het mooiste vind.

Cadeaubonnen Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een cadeaubon. Een Verjaardag, Moederdag, Vaderdag, als Bedankje of gewoon als Oppeppertje. Het kan allemaal in elk gewenst bedrag vanaf € 5,-

Als laatse wil ik nog graag benoemen dat ook de Man van harte welkom is in mijn salon. Ook de man van tegenwoordig wil er goed verzorgd bijlopen en draait het niet alleen om de mode en het kapsel. Mannen gaan steeds vaker naar de schoonheidsspecialiste want ook zij hebben soms te kampen met huidproblemen of gaan net als de vrouw ook steeds vaker als relaxmomentje.